Άλλη μία εγκατάλειψη κουταβιού


Καμία φορά λέμε, αστειευόμενοι μεταξύ μας, ότι πρέπει να σταματήσουμε να βγαίνουμε από τα σπίτια μας. Γιατί; Γιατί είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουμε να μαζεύουμε δυστυχισμένα πλάσματα που όλως τυχαίως μόνο εμείς συναντάμε, για τους άλλους είναι αόρατα. 

Έτσι και σήμερα λοιπόν, την ώρα που οδηγούσαμε εντοπίσαμε αυτό το κουτάβι. Αδύνατο, σαστισμένο, με ψώρα. Σταματήσαμε φυσικά και ρωτήσαμε στο μοναδικό σπίτι που είχε στην περιοχή αν γνωρίζουν το κουτάβι. Ο άνθρωπος μας ενημέρωσε πως το παράτησαν πριν δύο μέρες, όπως κάνουν και με πολλά άλλα στην περιοχη. 

Φυσικά το πήραμε, γιατί εκεί που βρισκόταν ήταν θέμα ωρών να σκοτωθεί από κάποιο αυτοκίνητο. Θα επισκεφθεί κτηνίατρο για να πάρει την αγωγή για τα δερματικά του και μόλις γίνει καλά, θα αναζητήσουμε την καλύτερη οικογένεια για αυτόν. Κάνουμε έκκληση να βρεθεί ένας χώρος φιλοξενίας για τον μικρό. 

Τα σπίτια μας είναι πλέον παραπάνω από γεμάτα. Αυτή τη στιγμή έχουμε 7 ζώα σε φιλοξενία και δυστυχώς, ούτε σπίτια με κήπους έχουμε, ούτε προσωπικά καταφύγια. Εκλιπαρούμε για έναν χώρο, ώστε να μείνει ο μικρός ασφαλής και να μπορέσουμε να τον προωθήσουμε για υιοθεσία.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κουταβούλια περιμένουν να βρουν τους γονείς τους!